ROLLERDISCO OP LOCATIE

Bent u op zoek naar een energiek en uniek bedrijfsfeest? Wilt u als school opvallen tijdens de open dag? Of wilt u uw merk op ludieke wijze in de schijnwerpers zetten? Wij toveren iedere plek om tot een flitsende rolschaatsbaan. Ontdek de mogelijkheden van een rollerdisco op locatie!

Mogelijkheden rollerdisco

De mogelijkheden voor onze rollerdisco’s op locatie zijn eindeloos. U kunt uw rollerdisco uitbreiden met diverse diensten, maar zijn deze ook apart inzetbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen de skatevloer te huren. Heeft u wensen die niet bij onze standaard mogelijkheden behoort? Wij komen u graag met u in contact om mee te denken!

– 750 paar rolschaatsen voor de verhuur
– Skateworkshop onder leiding van professionele en enthousiaste docenten
– Beschermende skatevloer tot 220m
– Overdekte tent voor vloer tot 220m (eventueel grotere tent in overleg)
– Licht, geluid en aankleding
– DJ

NIEUW! ROLLERDISCO ALS KERMISATTRACTIE

Sinds kort verzorgen wij de rollerdisco’s op locatie op een wel heel bijzondere manier! U heeft namelijk de mogelijkheid op de rollerdisco als kermisattractie te huren! Wij toveren een botsauto-attractie om tot een rollerdisco! Wat een lichten en wat een sfeer!

image4
image1

Rollerdisco SKATE FEVER

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om naar SKATE FEVER in Capelle a/d IJssel te komen! SKATE FEVER is de grootste indoorrolschaatsbaan van Nederland. Skatesverhuur.nl is onderdeel van SKATE FEVER. Wilt u meer informatie over arrangementen en mogelijkheden bij SKATE FEVER? Kom dan snel in contact!

rollerdisco-op-locatie
rollerdisco-op-locatie

Vraag direct een rollerdisco op locatie aan!

Aan de hand van het ingevulde formulier ontvangt u een vrijblijvende offerte. Na een eventuele bevestiging vragen wij om de gewenste betaalmethode en geven wij verdere details. LET OP: indien u geen interesse heeft in bepaalde diensten kunt u deze vakken overslaan in het aanmeldformulier.

Stap 1 van de 3

Gegevens rollerdisco

Kom in contact

Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Niet leesbaar? Verander tekst.